Rólunk

csoportkép2

 

IMG_0316

Vívóterem

Egyesületünk életében mérföldkőnek számít 2014 szeptembere. Olyan körülmények között folytathatjuk munkánkat, melyet sok budapesti szakosztály is megirigyelhetne.

Törökbálinton a hét minden napján rendelkezésünkre áll egy közel 350 m2 terem.  Ez a helyiség olyan létesítményen belül helyezkedik el, ahol többek között uszoda, szauna, konditerem is megtalálható. Így a foglalkozások ideje alatt a szülők, testvérek is hasznosan tölthetik idejüket. Ennek a létesítménynek a bővítésénél tervbe vettek egy minden igényt kielégítő vívóterem építését is. A vívósport finanszírozási rendszerének köszönhetően bővíteni tudtuk mind berendezéseink, mind felszereléseink számát. Törökbálinton kívül 2015. szeptemberétől Budaörsön ismét indítunk kezdő csoportot.

 

ESZKÖZ: 10 komplett elektromos pásttal rendelkezünk.

IMG_0321

Bálint Márton Iskola

FELSZERELÉS: megfelelő számú alapfelszereléssel rendelkezünk (sisak, ruha). A kezdő gyerekeknél nem kell a szülőnek felszerelést vásárolni.

EDZŐK: gyerekek munkáját 5 szakember irányítja

HELYSZÍN:

Bálint Márton Iskola és Városi Sportcsarnok (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.)

-Szent Benedek Gimnázium (2040 Budaörs, Esze Tamás utca 3.)

Suli térkép

Térkép

 

 

IMG_0327

Uszoda

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

(Bálint Márton Iskola) 88-as busszal mind Törökbálintról, mind Budaörsről könnyen megközelíthető, mivel a busz az utca sarkán áll meg.